Mastering your brain João Albuquerque Phygital Design IED Barcelona

Data

10 April 2024 - 10 April 2024

Horari

18:30 - 20:00

On

c/ Biada, 11, 08012, Barcelona - Espanya

Format

Presencial

El phygital design hibrida la dimensió física del disseny amb el desenvolupament de propostes virtuals, de realitat augmentada o vinculades a la dimensió del metavers. Com impactarà aquesta tendència en la conceptualització i el disseny dels futurs espais?

Com a part del cicle “Mastering you brain”, el proper dimecres, 10 d'abril, a les 18:30 h, João Albuquerque, Partner at BIG Barcelona, grup d'arquitectes i dissenyadors amb seu a Copenhaguen, Nova York, Londres, Shenzhen, Oslo, Los Angeles i Barcelona, que opera en els camps de l'arquitectura, el disseny de productes i paisatges, l'enginyeria i la planificació, en parlarà a l'Open Space de la seu de Point One de l'IED Barcelona.

João Albuquerque va començar la seva carrera a BIG Copenhaguen el 2008 i es va traslladar a Barcelona el 2019 per donar suport a l'establiment d'una base sòlida per a la seu de BIG a la capital catalana, de la qual es va convertir en director de Disseny i el 2021 en va ser nomenat soci. Recentment, João ha liderat projectes fortament enfocats en la sostenibilitat a tot Espanya, Portugal, el Mediterrani i Amèrica del Sud -entre d'altres, el nou campus d'oficines per a Farfetch a Porto- basats en els pilars de sostenibilitat, innovació i benestar, i un nou edifici d'oficines altament sostenible per a la Unió Europea a Sevilla.

“Phygital design” s'inscriu en el marc del llançament del Màster Oficial en Disseny d'Espais Físics i Entorns Digitals de l’IED Barcelona. Un programa únic a Espanya centrat en el disseny despais interiors de tipus comercial, educatiu, de treball i sanitari, amb focus en les relacions entre disseny i tecnologia, des de la dimensió cultural, lexperiència de lusuari i la sostenibilitat.

Entrada lliure amb inscripció prèvia aquí.

Conferència en anglès.