“Re-Source. EXODUS: Las ciudades del futuro y el éxodo rural” del alumnus del IED Barcelona Adrià Vilar

Data

23 November 2023 - 24 November 2023

Horari

08:30 - 20:00

On

Palo Alto, Calle dels Pellaires, 30-38, 08019 , Barcelona - Espanya

Format

Presencial

“EXODUS: Les ciutats del futur i l’èxode rural”, de l'alumnus de l'IED Barcelona Adrià Vilar, projecte guanyador d’una Beca de la Fundación Francesco Morelli, veurà la llum els propers 23 i 24 de novembre al recinte fabril de Palo Alto de la Ciutat Comtal.

Aquest és el primer esdeveniment de la iniciativa “Re-Source”, una comunitat internacional que sorgeix del concepte de l'àgora grega amb el següent objectiu: crear experiències obertes i transgressores per a tots els públics. La proposta pretén ser un espai on educar i sensibilitzar la ciutadania sobre la tragèdia i el potencial de l'èxode rural i la importància del sector agrícola i la relació amb les ciutats del futur a través del diàleg, el disseny i l'experimentació.

Per això, al llarg de les dues jornades, s'organitzaran diversos workshops de la mà de professionals i participants pertanyents a 10 sectors, com Amaia Celaya, arquitecta assessora de Resiliència a les Nacions Unides, o Núria Widmann, consultora en arquitectura, medi ambient i disseny. Els tallers es combinaran amb conferències, debats i sessions de música culminant en una experiència de disseny i creació col·lectiva.

“Re-Source” finalitzarà amb l'estrena del videodocumental #EXODUS: Testimonis Oblidats.

Reserva la teva entrada aquí!