La moda del IED Barcelona toma BNEW 2023

Data

09 October 2023

Durant quatre jornades estudiants del Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny especialitat en Disseny de Moda han mostrat els secrets del procés de disseny

Del 2 al 5 d’octubre, la moda de l’IED ha convertit els passadissos de l'avantguardista centre de la innovació DFactory de Barcelona en un autèntic fashion atelier.

Amb motiu d'una nova edició de la Barcelona New Economy Week - BNEW, un grup d'estudiants del Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny especialitat en Disseny de Moda de la seu de Barcelona han recreat durant unes hores un taller de disseny de moda en viu, mostrant en directe els secrets pels quals discorre el procés de disseny. Els visitants han pogut descobrir el que passa tant en les fases de desenvolupament d'un concepte com durant el procés d'elaboració posterior.

Així mateix, a DFactory s'ha exposat una selecció de looks dissenyats pels graduats recents en moda que van desfilar el passat mes de juny a la sala La Paloma amb motiu de l'última edició de Fashioners of the World, la desfilada anual que tanca el cicle formatiu del grau en disseny de moda.

 

Podria interessar-te