Un look inspirado en los corales gana la Bridal Scholarship for Talent by Gratacós 2024 Musa Jone González IED Barcelona

Data

13 March 2024

En una deliberació qualificada de "molt difícil" per l'alt nivell dels vestits, el jurat també ha reconegut dos dissenys més: “Abril”, d'Andrea Barbato, en segon lloc, i “Flos”, de Marcela Amabal, com a tercer classificat

“Musa”, de l'alumna del Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia 2023/2024 de l'IED Barcelona Jone González és el look guanyador de la Bridal Scholarship for Talent by Gratacós 2024.

Es tracta d'una proposta personal dins de la seva col·lecció “Antinuy” que ret homenatge a les escultures de corals que feia l'oncle de l'estudiant, mariner i pintor, “i que mai no van arribar a exhibir-se en un museu, com a ell hauria volgut”, ha explicat l'estudiant visiblement emocionada en conèixer la decisió del jurat del concurs. Aquest, format per Gloria Casacuberta i Aida Molano, de Gratacós; Albasarí Caro, directora de Barcelona Bridal Fashion Week i Lydia Arenas, especialista en comunicació del saló nupcial, i Santiago Martín i Andrea Marín, de Majestic Hotel Group, ha destacat la gran qualitat tècnica i creativitat de la proposta.

En una deliberació qualificada de “molt difícil” per l'alt nivell dels vestits, els experts també han reconegut dos dissenys més. “Abril”, de la col·lecció “El Jardí de la meva Família” d'Andrea Barbato i basat en els records familiars al jardí de l'estudiant a la primavera, ha estat elegit com el segon millor classificat. Per la seva banda, “Flos”, de la col·lecció “Permanència” de Marcela Amabal que pren com a punt de partida les obres florals en ceràmica, ha quedat en tercer lloc.

En total, el jurat ha hagut de triar entre 24 propostes de 12 estudiants (cada alumna havia de presentar dos looks) fetes en teixit bàsic de cotó a través de la tècnica de moulage i amb una temàtica lliure.

El lliurament del premi –un xec de 1.000 euros en teixits de Gratacós- ha tingut lloc el 12 de març a les instal·lacions de la seu de Point One de l'IED Barcelona. Durant el mes d'abril, el vestit guanyador s'exhibirà a l'aparador de Gratacós, presentat amb la mateixa tècnica però amb el teixit definitiu.

Podria interessar-te