BA (Hons) Fashion Design | © Proyecto:  Why I Speak English.  Estudiante:  Amanda Nazareth

Idioma

Anglès

Inici

September 2024

Freqüència

Full time

Format

Presencial

Durada

3 Anys

Crèdits

360 UK Credits

Coordinació

Fabricio Pérez

Preu

des de 16.900€

Expandeix el teu univers creatiu mirant al passat, col·laborant en el present i anticipant el futur de la moda en una de les millors escoles del món. Recerca i experimentació per a despuntar en la indústria internacional.

El BA (Hons) Fashion Design t'ensenyarà a donar forma a les teves inquietuds creatives. Amb la mirada posada constantment en la realitat de la indústria de la moda, aniràs adquirint les referències passades i presents com a font d'inspiració.

Estudiar amb professionals en actiu et donarà la perspectiva necessària per a fer realitat els teus propis dissenys. Així, tindràs l'oportunitat de crear les teves pròpies col·leccions des del primer any, gràcies a un coneixement íntim dels materials tèxtils i les estructures de patronatge.

Aquests tres anys t'oferiran un enfocament eminentment pràctic que culminarà en la tesi amb una col·lecció final. A més, comptaràs amb un any opcional de treball en la indústria al final del segon curs. Les habilitats desenvolupades t'equiparan per a obrir-te pas en la moda internacional.

Informació per a decidir-se

Un curs exclusiu a Espanya amb el segell de la Universitat de Westminster per a entendre la indústria de la moda, tant creativament com empresarial, i obtenir experiència pràctica.

Al llarg d'aquests tres anys tindràs a la teva disposició professors de l'àmbit de la moda amb els quals combinaràs projectes experimentals amb una perspectiva empresarial.

Aquest enfocament et permetrà entendre a fons la indústria de la moda amb una sòlida base teòrica.

El curs està dividit en mòduls de diverses assignatures complementàries perquè puguis desenvolupar un projecte darrere l'altre, de manera consecutiva, mentre vas creixent en cada àrea.

El curs està dedicat als qui senten la moda, l'estètica i la creativitat com a pilars de la seva identitat. I, concretament, als qui busquen convertir-ho en el seu camí professional gràcies a un coneixement íntim de la indústria de la moda.

El focus del curs està posat en persones que volen crear les seves pròpies col·leccions, organitzar esdeveniments de moda i iniciar-se en marketing i comunicació. Aquests tres anys també et serviran com la base per a desenvolupar la teva pròpia marca si així ho desitges.

La comunitat IED està en contacte amb la realitat contemporània de la moda, la qual cosa et permetrà anticipar respostes i solucions a les futures tendències estètiques i a les noves necessitats d'un mercat extremadament dinàmic. 

Una de les millors escoles de moda del món, amb un equip docent amb experiència professional i acadèmica.

La ciutat de Barcelona ofereix el transfons multicultural necessari per a afrontar les diverses línies temàtiques del curs i entendre la moda des d'una perspectiva global.

Tot això t'ajudarà a definir un estil personal i innovador que et permeti destacar en el mercat internacional, i et proporcionarà les eines creatives per a moure’t en un sector de creixent complexitat.

Programa d'estudis

Què aprendràs?

Adquiriràs competències bàsiques juntament amb una forta cultura i metodologia de projecte. A més s'impulsarà el desenvolupament del teu estil personal i aprendràs tècniques específiques de la moda: patronatge, modelatge, il·lustració, complements, història, etc. Coneixeràs tècniques tradicionals i contemporànies per a poder enfrontar-te a la indústria actual de manera completa i alhora desenvolupar la teva creativitat. A més, t'acostaràs a la història de la moda i l'art, així com als materials i les tecnologies de la indústria tèxtil. A continuació, t'endinsaràs en els patrons i el dibuix, tant manual com digital, abans de fer el salt a la teva primera col·lecció.Primer Semestre

CULTURA

Història de la Moda

Semiòtica

Estilisme

 

INVESTIGACIÓ

Sketchbook i Portfolio

Tendències i Història de la Moda

 

TÈXTILS 1

Materials i Tecnologia 1

Introducció al Color 

Procés d’Impressió 1

Moulage 1Segon Semestre

CONSTRUCTION 1 

Costura 1 

Patronatge de Dona 1 

Patronatge d'home 1 

 

REPRESENTACIÓ 1 

Disseny Digital 1 

Il·lustració de moda

COL·LECCIÓ 1 

Portafoli de Moda 

Fashion Collection

Què aprendràs?

En el segon any aprofundiràs en el coneixement ja adquirit, amb tècniques avançades de modelatge i patronatge, il·lustració, tècniques específiques com punt o complements, i realitzaràs nombroses col·leccions (d'home i de dona). També destaquen diversos projectes amb visió de futur sobre tècniques i teixits.Primer Semestre

REPRESENTACIÓ 2 

Disseny Digital 2

Il·lustració de Moda

 

TÈXTILS 2 

Materials i Tecnologia 2 

Procés d’impressió 2 

Moulage 2

 

CONSTRUCCIÓ 2 

Costura 2

Patronatge de Dona 2 

Patronatge d'Home 2 Segon Semestre

COL·LECCIÓ 2

Roba de Dona

Roba d’Home

Peces de Punt

 

WORK PLACEMENT 

Work Placement

Què aprendràs?

L'últim curs és la culminació dels coneixements teòrics i pràctics adquirits en els dos anys anteriors, amb el focus posat en el món professional. Desenvoluparàs el teu projecte de fi de carrera i crearàs la teva tercera col·lecció, cobrint des de la fase d'ideació fins a una desfilada de presentació. La part pràctica posa també el focus en labors de marketing, producció i distribució.Primer semestre

TESI

Tesi

 

PRE-COL·LECCIÓ

Investigació

Costura 3

Patronatge 3

 

COL·LECCIÓ 3 

Col·lecció

Portafoli

Brand IdentitySegon semestre

MANAGEMENT

Marketing

Sistema de Moda

Business Plan

 

COL·LECCIÓ FINAL

Portafoli Professional

Col·lecció

Equip Docent

Fabricio Pérez

Coordinador del curs

Julia Weems

Director

Arturo Martínez

Docent

Consol Rodríguez

Docent

Daniel Lierah

Docent

Julia Pelletier

Docent

Sebastian Pons

Docent

Notícies