IED Barcelona Travel Experience Moda Archives Valentino Roma

Data

13 May 2024

Durant la travel experience, a més de visitar l’IED Roma, han tingut una trobada amb l'alumnus Susy Sans, actualment dissenyadora de la llegendària marca

Els dies 22 i 23 d'abril, estudiants de tercer any del BA (Hons) in Fashion Design i de quart any de Disseny de Moda i Estilisme de l'IED Barcelona, han viatjat a Roma, Itàlia, per conèixer de primera mà els arxius de la llegendària Valentino.

Al costat de Pilar Pasamontes, Fashion School Scientific Director, i Julia Weems, Head of Fashion School de l'IED Barcelona, s'han pogut submergir en la història de la marca fundada el 1960 per Valentino Garavani i Giancarlo Giammetti i comprendre'n el llegat i la sofisticació. La Maison Valentino juga un paper important en l'àmbit del luxe a través de la tradició i la innovació, una combinació necessària per a una indústria creativa que genera el sentit de la bellesa.

Durant la travel experience, a més de visitar l’IED Roma, el centre històric de la ciutat i aprofitar per comprar teixits, han tingut una trobada amb l'alumnus Susy Sans, actualment dissenyadora a Valentino.

Podria interessar-te