Bocetando al aire libre en La Ciudad Eterna Architectural Sketching Experience IED Barcelona IED Roma

Data

21 March 2024

Entre altres edificis, els estudiants han dibuixat el Maxxi Museu, una obra arquitectònica de formes innovadores i espectaculars dissenyada per Zaha Hadid

Amb l'objectiu de practicar la tècnica de l'esbós a l'aire lliure i crear comunitat com a part d'una xarxa de seus, deu estudiants de 1r, 2n i 4t any d'Interior Design i Disseny d'Interiors de l'IED Barcelona han viatjat a Roma, Itàlia, de l’11 al 13 de març, per dur-hi a terme la IED Architectural Sketching Experience.

Han estat tres jornades durant les quals, a més de realitzar esquetxos en espais urbans tan emblemàtics com el Mercati di Traiano, el Panteó, el barri de Sant'Eustachio i la Piazza del Popolo, l’alumnat també ha aprofitat per conèixer i dibuixar el Maxxi Museu, el Museu Nacional de l'Art del Segueixo XXI. Un cop dins, han visitat l'exposició “AALTO – Aino Alvar Elissa. The Human Dimension of Design”, que mostra onze projectes realitzats per aquest estudi en un format experimental.

El viatge també ha inclòs una sessió de sketching a les instal·lacions de l'IED Roma, on han pogut compartir experiències amb els estudiants de la seu així com realitzar junts un mural final.

Carmen Blanquez, coordinadora acadèmica de l'escola de Design de l’IED Barcelona, i la docent Laia Cisteró han acompanyat els estudiants durant el viatge. Barbara Brocchi, experta en Architectural Sketching i docent de l'IED Roma, ha estat l'encarregada de dirigir l'experiència.

 

Podria interessar-te