I Premio IED Colección Alfaro Hofmann IED Barcelona Diseño de Producto Product Design SIMON

Data

03 May 2024

El lliurament del guardó a la millor tesi de Disseny de Producte tindrà lloc el 7 de juny a La Casa de la Llum de la multinacional Simon

L'IED Barcelona i la Colección Alfaro Hofmann han signat un acord de col·laboració per crear el I Premi IED Colección Alfaro Hofmann. El guardó té per objectiu reconèixer la millor tesi final dels estudiants de Product Design i Disseny de Producte.

Andrea Marchesi, director de l'IED Barcelona, i Andrés Alfaro Hofmann, en representació de la Colección Alfaro Hofmann, han estat els encarregats de rubricar l'acord, el 22 de març passat, a les instal·lacions de Point One.

El lliurament del I Premi IED Colección Alfaro Hofmann tindrà lloc el 7 de juny, en un esdeveniment organitzat a La Casa de la Llum (c/ Sancho de Ávila, 66), l'espai de trobada i innovació per a la cultura de la llum de la multinacional Simon

La Colección Alfaro Hofmann és una entitat privada dedicada a la mostra i divulgació dels seus fons sobre la cultura de l'objecte quotidià. Compta amb més de 8.000 peces d'origen divers, la majoria electrodomèstics, a més de tot el material gràfic que acompanya cada objecte.

Podria interessar-te