Un look del alumnus del IED Barcelona Javier Girón (JNORIG) diseñado con Clod3D, en Eurovisión Soraya Arnelas

Data

14 May 2024

El disseny ha estat vist per una audiència mundial que es calcula en 180 milions de persones

Un blazer curt de llana color klein amb doble botonadura, tirants ajustables, espatlles entallades i mànigues tortes, que combina la sastreria clàssica amb un disseny modern i uns pantalons-faldilla creuats versàtils dos en un confeccionats amb llana de doble cara, amb corretges lliscants ajustables i cintura a mida. És el look dissenyat per Javier Girón, alumnus de Moda de l'IED Barcelona, director creatiu i fundador de JNORIG, que ha lluït la cantant Soraya Arnelas, encarregada de comunicar els punts del jurat professional d'Espanya a l’últim Festival d'Eurovisió, celebrat l’11 de maig.

Pertanyent a la col·lecció SS24 “PROFUNDITAT SUPERFICIAL”, és una proposta que actua com a testimoni de la recerca implacable de la marca per la innovació explorant la intersecció entre moda, tecnologia i experiència humana. Per fer-ho, se submergeix en dimensions que ressalten disciplines digitals i tecnològiques, projectant-se en el futur mentre conserva la seva estètica sofisticada, clàssica i avantguardista.

Completament dissenyada amb el programari Clod3D, que permet visualitzar i perfeccionar cada peça abans de fer-ne la producció, assegurant així una major precisió i innovació en cada detall, la col·lecció, expliquen des de JNORIG, “actua com un testimoni de la nostra visió pel futur de la moda on la innovació digital es troba amb l'excel·lència artística”.

Amb la seva aparició al Festival d'Eurovisió, el look ha aconseguit una audiència mundial extraordinària, ja que el concurs musical és un dels programes televisius més vistos: cada any el segueixen una mitjana de 180 milions d'espectadors.

Enhorabona, Javier!

Podria interessar-te