Gelu Malak Abdelaziz IED Barcelona Premio IED Colección Alfaro Hofmann

Any acadèmic

2023/2024

Menció d’Honor del Premi IED Col·lecció Alfaro Hofmann 2024

Inspirada en l'hospitalitat i la cultura egípcies, Gelu és una nevera sostenible que combina tecnologia avançada i modernitzada amb un disseny elegant. Utilitzant refrigerants d'hidrocarburs ofereix una alternativa ecològica a les opcions sintètiques que són perjudicials per al medi ambient.

Les característiques clau de Gelu inclouen una estructura dividida en diversos compartiments amb una porta de vidre temperat transparent amb il·luminació LED activada per sensor que permet als usuaris veure l'interior sense haver d’obrir el frigorífic. Aquestes llums LED són més duradores i ecològiques que les bombetes tradicionals que utilitzen els refrigeradors comuns.

El termòstat integrat garanteix un control precís de la temperatura, millorant l'eficiència energética de l’aparell, i l'aïllament SlimTech™, revoluciona la refrigeració amb una estructura aïllada al buit, reduint el gruix de la paret fins a un 66 %, augmentant la capacitat en un 25 % i millorant l'eficiència energètica en un 50%. També refreda un 30% més ràpid i funciona de manera més silenciosa, cosa que permet interiors espaiosos i personalitzables.

Podria interessar-te: