Business Design | © Proyecto:  Blau Orgàsmic. Estudiante: Ioana Crasovan

Idioma

Anglès

Inici

September 2024

Freqüència

Full time

Format

Presencial

Durada

3 Anys

Crèdits

360 UK Credits

Coordinació

Gunes Kokabag

Preu

des de 16.900€

Un programa exclusiu on aprendràs a aplicar la teva mentalitat creativa i les teves skills de disseny a un context específic.

Treballaràs al màxim les teves habilitats per a convertir idees en negocis viables i sostenibles, definint el teu usuari/a, proposta de valor i ecosistema d'acció. També coneixeràs les tecnologies i recursos necessaris, així com la metodologia per a aplicar el disseny de negocis.

El mercat necessita cada vegada més professionals multidisciplinaris, capaços de detectar oportunitats d'innovació i generar les idees necessàries per a crear i implementar nous sistemes. Aquest curs t'ajudarà a combinar disseny, innovació i tecnologia per a impulsar el canvi en el segle XXI.

Aquesta formació de tres anys és útil tant per a créixer en una organització com per a llançar la teva pròpia start-up. Treballaràs amb docents que ja són professionals actius de la indústria, nodrint-te de la seva àmplia experiència i coneixements en la matèria.

Informació per a decidir-se

Gràcies a l'aprenentatge basat en projectes guanyaràs experiència fàcil d'aplicar i des d'una perspectiva internacional.

La metodologia pràctica i creativa està sempre present, treballant amb el design thinking o pensament de disseny com a eix central del curs.

En aquesta formació, aprendràs tant les bases del treball divergent, on analitzaràs el context del projecte, les possibles oportunitats i la ideació creativa, com el treball convergent, on proposaràs, prototiparàs, validaràs i implementaràs solucions per a diversos casos pràctics.

Treballaràs amb la metodologia hands-on, tenint un paper actiu en les activitats didàctiques, alternant teoria i pràctica. La formació, que inclou el desenvolupament d'un projecte en cada any del programa, es duu a terme en un ambient interdisciplinari i internacional, alternant la reflexió individual amb el treball en equip.

El BA (Hons) in Business Design és un curs per a persones amb l'ambició de contribuir a millorar el món mitjançant solucions útils per als usuaris, factibles tecnològicament i viables per a l'empresa.

Ideal per a aquells estudiants inspirats per diferents disciplines de disseny, que desitgen aplicar la mentalitat de disseny en diferents àmbits de negoci.

En finalitzar aquest curs, obtindràs la formació necessària per a convertir la teva passió en solucions de disseny i negocis funcionals.

Aquest és un dels pocs cursos que ofereixen Business Design com a programa de pregrau, proporcionant una àmplia comprensió de les diferents disciplines de disseny (producte, servei, web, aplicació, estratègia...). També aprendràs com aplicar el mindset de disseny al context dels negocis.

L'aprenentatge basat en projectes et brinda l'oportunitat d'aplicar els teus coneixements en la pràctica real. Aquest curs està ofert en col·laboració amb la Universitat de Westminster.

Programa d'estudis

Què aprendràs?

Durant el primer any aprendràs els fonaments del disseny, la innovació i la tecnologia. Exploraràs el disseny gràfic, de producte i com un element clau en la comunicació; també t'acostaràs al concepte de disseny centrat en l'usuari, la qual cosa et permetrà enfocar les teves creacions a millorar l'experiència del client.

L'apartat innovation del primer any està focalitzat a trobar solucions innovadores a reptes complexos, així com a descobrir l'evolució de les noves tecnologies. Això et permetrà fer els teus primers passos en la programació orientada a l'experiència d'usuari.FONAMENTS DEL DISSENY

Història del Disseny

Introducció a les Ciències Socials per al Disseny

Semiòtica de la Comunicació

El Pensament del Disseny

Disseny de ProducteFONAMENTS DE LA INNOVACIÓ

Estratègia de Negocis

Introducció a la Comercialització

Introducció a la Innovació

Fonaments de Finances

Cap d'OperacionsFONAMENTS DE TECNOLOGIA

Evolució de la Tecnologia

Estratègies de Marketing Digital i Anàlisi de DadesPROJECTE NIVELL 4

Què aprendràs?

En el segon any aprofundiràs en la recerca i prototipat de producte, començant a familiaritzar-te amb els conceptes d'experiència d'usuari i disseny de serveis.

La teva formació estarà molt centrada en conèixer a fons el procés de generació i definició d'idees, mentre t'endinses en els aspectes més rellevants de la gestió del negoci: temes legals i financers o branding i comunicació, entre altres, amb un temari molt centrat en l'àmbit digital.

Durant el segon any, també viuràs un acostament a diferents frameworks com Lean-Startup i tècniques àgils de gestió de projectes i equips.DISSENY APLICAT

Recerca de Disseny

Tendències

Disseny de Servei

Disseny Estratègic

Disseny d'Experiència d'UsuariINNOVACIÓ APLICADA

Finances

Dret empresarial

Innovació del Model de Negoci

Emprenedoria

Gestió de projectesTECNOLOGIA APLICADA

Principis del Desenvolupament Web

Principis del Desenvolupament d'AplicacionsNIVELL 5 PROJECTE

Què aprendràs?

Al llarg del tercer any, et dedicaràs a l'exploració més intangible del disseny, a la definició d'estratègies, de pensament crític i especulatiu i anàlisi de disseny. La formació sobre innovació i tecnologia estarà centrada en la implementació de processos d'innovació.

Finalment, aplicaràs tots els coneixements adquirits al llarg del curs en un projecte final amb client real, combinant la recerca profunda amb el desenvolupament pràctic, enfocat a resoldre el brief plantejat pel client.

Aquest treball final et permetrà sortir al món laboral amb tots els coneixements pràctics fonamentals; també descobriràs tot el necessari sobre marca personal, ajudant a forjar-te un nom en la indústria o a llançar amb èxit el teu propi negoci.DESIGN MANAGEMENT

Innovació Social

Design Management

Disseny EspeculatiuGESTIÓ DE LA INNOVACIÓ

Companyia Innovadora

Gestió d'Equips i del CanviGESTIÓ DE LA TECNOLOGIA

Disseny Intel·ligent en l'Era de la Digitalització

Gestió DigitalNIVELL 6 PROJECTE

Projecte Final

Equip Docent

Gunes Kokabag

Coordinador del curs

Manuela Procopio

Docent

Gabriela Pedranti

Docent

Mireia Dilmé

Docent

Joao Antunes

Docent

Notícies