Idioma

Anglès

Inici

September 2024

Freqüència

Full time

Format

Presencial

Durada

4 Anys

Crèdits

240 ECTS

Preu

des de 15.100€

Endinsa't en la comunicació visual d'una manera creativa i aprèn a desenvolupar campanyes de publicitat, marques, logos i estratègies de venda, transformant la teva passió en una carrera professional.

El curs de Graphic Design, pathway in Advertising forma a professionals capaços de desenvolupar aspectes estratègics, creatius i artístics de comunicació audiovisual, creant el perfil d'un dissenyador audiovisual.
 
Aquest curs transcendeix les fronteres de la disciplina tradicional i forma a dissenyadors gràfics amb mentalitat de creatius publicitaris. Durant la formació no sols realitzaràs projectes de disseny, sinó que també desenvoluparàs campanyes de comunicació visual on conceptualització, estratègia de branding i direcció d'art augmentaran el seu valor.
 
A més, amb aquest títol podràs realitzar diferents projectes amb clients reals, així com un Projecte Final d'Estudis a partir d'un brief real.

Existeixen 60 places disponibles per a estudiants de primer any de l'especialitat en Disseny Gràfic. D'aquestes places, no hi ha assignat un número específic per itinerari o idioma.

Informació per a decidir-se

Un curs amb el qual aprendràs a dissenyar des del logo de la marca, el naming o l'eslògan fins a l'estratègia de comunicació.

El curs compta amb un pla d'estudis que proporciona a l'estudiant objectius cada vegada més exigents al llarg dels quatre anys de la formació i que culmina amb el Projecte Final d'Estudis per a empreses reals. La seva metodologia es basa en el Learning by Doing, és a dir, aprendre fent, i promou la interdisciplinarietat amb altres àrees a través de workshops i projectes comuns.
 
En impartir-se en anglès té una forta vocació internacional, la qual cosa ampliarà les teves possibilitats professionals. Durant el teu recorregut formatiu, rebràs coneixements que transcendeixen les fronteres tradicionals d'aquesta disciplina, preparant-te per a un mercat on es demana que els dissenyadors incorporin conceptes i estratègies de comunicació creativa als seus projectes.
 
L'escola disposa de col·laboracions amb empreses de comunicació visual i institucions del sector, la qual cosa et permetrà conèixer de primera mà la realitat del sector. A més, tots els seus docents són professionals en actiu.
 

El curs està destinat a aquells joves interessats en la comunicació des d'un punt de vista creatiu. Si t'apassiona dissenyar campanyes, logos, marques i estratègies innovadores i d'impacte en diferents formats, el Bachelor of Arts in Graphic Design, pathway in Advertising està pensat per a tu.
 
El focus està posat en aquells que tenen interès per crear una marca, comunicar-la d'una manera creativa i, al mateix temps, entendre com funcionen les estratègies i el branding per a després posar-lo en pràctica.
 
De fet, treballaràs els teus projectes amb marques reals. Una vegada que hagis completat el curs, seràs capaç de demostrar totes les habilitats per a crear i plasmar les teves propostes amb impacte visual i realització professional.
 

Una de les principals raons és que, a més d'aprendre a comunicar, adquiriràs els coneixements i habilitats suficients per a dissenyar des del logo de la marca, el naming, l'eslògan… fins a l'estratègia de comunicació.
 
Un altre valor diferencial és que treballaràs amb marques internacionals, agències i estudis reals en equips multidisciplinaris dins d'un ambient creatiu i internacional.. Tot això de la mà d'un equip docent amb àmplia experiència professional en el sector.

Programa d'estudis

Què aprendràs?

Durant el primer curs, adquiriràs els conceptes bàsics del disseny, la cultura i la metodologia de projecte. Els docents t'ensenyaran a atrevir-te, a crear i a comunicar.Primer Semestre

Projecte Foundation I
Tècniques de Representació I
Projecte de Comunicació I
Introducció a la comercialització
Ciències Aplicades al Disseny
Color i Forma
 Segon semestre

Projecte Foundation II
Tècniques de Representació II
Projecte de Comunicació II
Dibuix Tècnic I
Sociologia
VolumAnnual

Història de les Arts i el Disseny

Què aprendràs?

Durant el segon any estudiaràs les eines tecnològiques i projectuals necessàries per a comunicar un missatge visual simple i eficaç a través del desenvolupament de la pròpia creativitat i uns processos metodològics interdisciplinaris. També adquiriràs els coneixements informàtics d'Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe After Effects i altres programes, i aplicar la teva creativitat en accions de comunicació corporativa.Primer Semestre

Informàtica Disseny Gràfic I
Tècniques d'Animació
Taller de Disseny Gràfic I
Història del Disseny Gràfic
Semiòtica
Tècniques Gràfiques en Disseny Gràfic
Disseny Gràfic Fotografia
Tipografia ISegon Semestre

Disseny Gràfic Audiovisual
Comunicació Digital I
Informàtica Disseny Gràfic II
Tipografia II
Redacció
Projecte Interdisciplinari

Què aprendràs?

Durant el tercer any aconseguiràs crear i aplicar tots els coneixements en projectes amb clients reals, potenciar la creativitat i la direcció d'art, i comprendre l'entorn professional i tota la seva complexitat. A més, podràs crear un sòlid portafoli amb el qual moure't en el món laboral.Primer Semestre

Gestió i Estratègia de Disseny Gràfic
Taller II
Projecte d'Identitat Corporativa
Creació de Fotografia
Projecte Comunicació III
Projecte ISegon Semestre

Taller de Creativitat
Planificació de Mitjans
Projecte Editorial i Comunicació Interactiva
Comunicació Contemporània
Projecte de Packaging
Taller Multidisciplinari I

Què aprendràs?

Durant el quart any, realitzaràs les pràctiques obligatòries, desenvoluparàs projectes en els quals se sintetitzin els coneixements adquirits en els cursos anteriors i duràs a terme el Projecte Final d'Estudis amb empreses reals.Primer Semestre

Propietat Intel·lectual
Taller III
Nous Mitjans de Comunicació
Projecte II
Direcció Artística
Pràctiques Professionals
Taller Multidisciplinari IISegon Semestre

Projecte Final

Equip Docent

Xano Armenter

Docent

Joao Antunes

Docent

Notícies