De la idea al prototipo: una muestra más allá de lo visual de los estudiantes de 4º año de Diseño Gráfico y Motion Graphics and Video del IED Barcelona, quienes han exhibido los trabajados más destacados de su portfolio en Portfolio Review Day Visual Communication

Data

22 January 2024

Les creativitats dels estudiants de Graphic Design i Motion Graphics and Video reunides en una exhibició que, a més de les arts finals, en recull tot el procés de treball

Amb motiu de la primera edició del Porfolio Review Day dedicat a la Comunicació Visual, els estudiants de darrer curs de Disseny Gràfic i Motion Graphics and Video de l'IED Barcelona han presentat una selecció dels seus projectes més destacats. Desenvolupats al llarg dels anys de formació a l'escola, els treballs han mostrat des de propostes de direcció d'art per a magazins fins a creacions d'animacions d'anuncis comercials incloent-ne el disseny de so. També disseny d'identitats de marca, packaging, il·lustració, fotografia així com produccions audiovisuals i escenografia per a espectacles i esdeveniments. Dos exemples d’aquest darer cas han estat els projectes interdisciplinaris “In the beggining everything was White” (Oh!pera 2023) o “Slow Light” (Llum BCN 2023).

La trobada ha suposat així una ocasió perfecta on exhibir tot el procés de treball pel qual han transitat les diverses propostes al llarg del seu desenvolupament: des de la primigènia fase de recerca, ideació i definició del concepte, fins al prototipat i les arts finals.

A la mostra, celebrada el 17 de gener a les instal·lacions de Point One, hi han assistit professionals del sector, així com altres membres de la comunitat de l'IED. Tots han pogut conèixer de primera mà els projectes tot dialogant amb els estudiants sobre els objectius de disseny, fonts d'inspiració, tecnologia i tècniques emprades en cada cas.

Podria interessar-te