Data

01 February 2024

Recerca i pràctica del disseny d'espais per a donar resposta a les noves realitats socials

Aquest Màster, la primera edició del qual comença al setembre de 2024, tracta de donar resposta als nous estils de vida derivats de l'impacte tecnològic mitjançant el disseny d'experiències digitals i físiques en l'espai

En un context com l'actual, on les fronteres entre el tangible i el digital es desdibuixen, el mercat demanda amb força un perfil professional capaç de combinar aquestes dues dimensions a l'hora de dissenyar els entorns assistencials i aquells que visitem, en els quals ens relacionem i treballem. 

És per això que l’IED Barcelona ha apostat per una especialització que s'endinsa en aquest nou paradigma des de la recerca i la pràctica del disseny d'espais aplicats a sectors clau: comerç, treball, educació i sanitat. 

El programa aposta per la recerca teòrica, el desenvolupament de projectes individuals i/o en grup, l'experimentació de noves formes i l'anàlisi de casos reals, així com l'ús de software específic i les visites a espais i empreses del sector. 
 
També inclou el desenvolupament de pràctiques en estudis, empreses o institucions; i la presentació d'un Treball de Fi de Màster que podrà centrar-se en la recerca o en el desenvolupament d'un projecte. 

El Màster Oficial en Disseny d'Espais Físics i Entorns Digitals està pensat per a graduats i llicenciats en Disseny, Arquitectura, Belles arts o Humanitats que vulguin especialitzar-se en el disseny d'interiors des d'aquesta doble vessant física/digital. Per a persones amb titulacions d'altres àmbits, es realitzarà una entrevista personal i es valorarà la seva experiència professional. 
 
 
 Més informació sobre el programa aquí.

 

Podria interessar-te