El IED Barcelona estará en el Saló de l'Ensenyament 2024

Data

22 February 2024

Coincidint amb la fira, també se celebrarà una nova jornada de Portes Obertes el dissabte, 16 de març, a les 16 h, a les instal·lacions de Point One

Del 13 al 17 de març, l’IED Barcelona tornarà a participar en una nova edició del Saló de l’Ensenyament al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Els visitants d’aquest esdeveniment dedicat a l’orientació educativa podran conìexer, a l’estand D-453, la seva oferta formativa en disseny i les novetats acadèmiques pel curs 2024-2025.

Entre d’altres, cal destacar el llançament del primer Màster Oficial de l’IED Barcelona, el Màster Oficial en Disseny d'Espais Físics i Entorns Digitals, de 10 mesos de durada que iniciarà les clases el proper mes de setembre. Amb el focus posat en la investigació i la pràctica del disseny d’interiors d’espais comercials, educatius, laborals o sanitaris que hibriden dimensió física i digital, és l’únic programa a Catalunya i un dels pocs a Espanya d’aquestes característiques.

Així mateix, coincidint amb el Saló de l´Ensenyament, l´IED Barcelona celebrarà una nova jornada de Portes Obertes amb l’objectiu d’ampliar la informació i resoldre els dubtes dels estudants respecte del seu futur acadèmic a la mateixa seu. Serà dissabte 16 de març, a les 16 h, a les instal·lacions de Point One (c/ Biada 11).

Podria interessar-te

Cursos relacionats