Marc Sanz Pey, padrino de la promoción 2020-2024 EAS en el Acto Institucional de Graduación de la Generalitat de Catalunya IED Barcelona

Data

03 June 2024

L'Acte Institucional de Graduació de la Generalitat de Catalunya reuneix cada any els estudiants que han acabat els estudis superiors a totes les escoles d'EAS

Graduat en Disseny de Moda a l'IED Barcelona, ​​Marc Sanz Pey, el tercer espanyol a formar part del top ten del Festival de Hyères. ha estat el padrí de la promoció 2020-2024 a l'Acte Institucional de Graduació dels Ensenyaments Artístics Superiors (EAS).

Organitzada pel departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, la cerimònia, que reuneix els estudiants que han acabat els estudis superiors a totes les escoles d'EAS, ha tingut lloc el 27 de maig al Teatre Victòria.

A més dels directors de tots els centres EAS participants, amb Andrea Marchesi per part de l'IED Barcelona, ​​també hi havia la consellera d'Eduació, Anna Simó, que ha dirigit unes paraules als estudiants.

Durant l'esdeveniment, s'han mostrat les diferents disciplines del disseny (art dramàtic, conservació i restauració de béns culturals, dansa, disseny i música) mitjançant actuacions i entrevistes.

Podria interessar-te

Cursos relacionats